Geld lenen kost geld
Vergelijk en kies: 3 leningen voor jou

Informatie over kredietverstrekkers

Santander.nl - Santander Consumer Finance S.A.

Adres: Vliegend Hertlaan 77, 3526, KT Utrecht, Nederland

Telefoon: 030 63 88 100

E-mail: klantenservice@santander.nl

Max. jaarlijks kostenpercentage (APR): 13.50%

Looptijd: 1 jaar - 10 jaar

Leeftijd: 18 tot 75

Voorbeeld: Kredietbedrag 2500 €, termijn 72 maanden, rente bedrag 870.21 €, totaal bedrag: 3370.21 €, JKP 10.90%.

Saldodipje.nl - Saldodipje S.L.

Adres: Calle Pallars, 4 - 8, 25004, Lleida, Spanje

Telefoon: -

E-mail: klantenservice@saldodipje.nl

Max. jaarlijks kostenpercentage (APR): 14.94%

Looptijd: 62 dagen - 1 jaar

Leeftijd: 18 tot 75

Voorbeeld: Kredietbedrag 1100 €, termijn 3 maanden, rente bedrag 17.98 €, totaal bedrag: 1117.98 €, JKP 13.61%.

Soscredit.nl - Soscredit

Adres: Nederland

Telefoon: -

E-mail: info@soscredit.nl

Max. jaarlijks kostenpercentage (APR): 14%

Looptijd: 3 maanden - 10 jaar

Leeftijd: 18 tot 75

Voorbeeld: Kredietbedrag 2500 €, termijn 72 maanden, rente bedrag 870.21 €, totaal bedrag: 3370.21 €, JKP 10.90%.

Geld Snel Lenen

Er zijn momenten in het leven waarop u dringend geld nodig heeft. Of het nu gaat om een onverwachte rekening of een aankoop die u snel moet doen, geld snel lenen is een oplossing die steeds vaker wordt overwogen.

Voordelen:

 • Snelheid: Het grootste voordeel van geld snel lenen is natuurlijk de snelheid. Veel aanbieders kunnen het geld binnen een paar dagen op uw rekening storten.
 • Gemak: Het aanvragen van een lening is tegenwoordig heel eenvoudig. Veel aanbieders bieden online aanvragen aan, wat het proces veel sneller en gemakkelijker maakt.
 • Flexibiliteit: Er zijn verschillende soorten snelle leningen beschikbaar, waaronder payday loans en persoonlijke leningen. Hierdoor kunt u kiezen voor de optie die het beste bij uw specifieke behoeften past.

Hoe een online lening terugbetalen in Nederland?

Als u een online lening heeft genomen in Nederland, is het belangrijk om op tijd te betalen om boetes en extra kosten te voorkomen. Hier zijn enkele stappen die u kunt volgen om uw online lening efficiënt terug te betalen:

 • Bekijk uw leningsovereenkomst: Zorg ervoor dat u begrijpt wanneer de aflossingen moeten plaatsvinden, hoeveel u elke maand moet betalen en hoeveel u in totaal moet terugbetalen.
 • Maak een budgetplan: Het is belangrijk om een realistisch budget te maken en ervoor te zorgen dat u genoeg geld heeft om uw lening en andere verplichtingen op tijd terug te betalen.
 • Instelling van automatische incasso's: Het is een goed idee om automatische incasso's in te stellen, zodat uw leningbetalingen op tijd worden geïncasseerd zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken.
 • Betalen op tijd: Zorg ervoor dat u op tijd betaalt, zodat u boetes en extra kosten kunt voorkomen.
 • Communiceer met de leningverstrekker: Als u problemen heeft met het terugbetalen van uw lening, is het belangrijk om tijdig met de leningverstrekker te communiceren om samen een oplossing te vinden.

In Nederland zijn er veel online leningen beschikbaar, dus het is belangrijk om zorgvuldig te overwegen welke lening het beste bij uw financiële situatie past. Door op tijd te betalen, uw budget en incasso's te beheren, en samen te werken met de leningverstrekker, kunt u uw online lening efficiënt terugbetalen.

Vereisten voor leners

Om in aanmerking te komen voor een online lening in Nederland, moeten kandidaat-borrowers aan de volgende vereisten voldoen:

 • Woonachtig in Nederland
 • 18 jaar of ouder
 • Vast inkomen
 • Actieve bankrekening
 • Geen negatieve BKR-registratie
 • Soms vereist de aanbieder extra documenten, zoals bewijs van inkomen of identiteitsbewijs.

Het is belangrijk om te overwegen of je het leningbedrag op tijd kunt terugbetalen en of je in staat bent om de maandelijkse aflossingen te betalen.

Het is altijd aan te bevelen om de specifieke vereisten van de aanbieder te bekijken voordat u een lening aanvraagt

Lenen verantwoordelijk

Er zijn vele redenen waarom u verantwoordelijk moet lenen in Nederland:

 • Hogere kosten: Als u niet verantwoord leent, kunt u te maken krijgen met hogere kosten in de vorm van extra rente en verwerkingskosten.
 • Schade aan credit score: Als u niet op tijd aflost, kan dit leiden tot een slechte credit score, wat het moeilijker maakt om in de toekomst geld te lenen.
 • Financiële problemen: Het is belangrijk om niet meer geld te lenen dan u nodig heeft en wat u zich kunt veroorloven om terug te betalen. Dit zal u helpen om financiële problemen te voorkomen.
 • Slechte reputatie: Een geschiedenis van verantwoordeloos lenen kan leiden tot een slechte reputatie bij aanbieders van kredieten en banken.
 • Ongemak: Het is belangrijk om verantwoordelijk te lenen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de terugbetaling van de lening en u kunt genieten van het geleende geld.

Jaarlijks kostenpercentage (Annual Percentage Rate APR)

Het JKP (jaarlijks kostenpercentage) is een totaal kostenplaatje van de lening per jaar, uitgedrukt in het percentage van het geleende bedrag. Het JKP bestaat uit twee delen: een deel kosten voor de aflossing en rente die je jaarlijks betaalt en een deel kosten die je maakt om de lening af te sluiten en overige kosten.  Oftwel de totale kosten die de lening je kost op jaarbasis.

Max. jaarlijks kostenpercentage (APR): 14%. Looptijd: vanaf 62 dagen tot 10 jaar. Voorbeeld: kredietbedrag 2500 €, termijn 72 maanden, rente bedrag 796.00 €, totaal bedrag: 3296.00 €, JKP (APR) 10%.

Geldsnellenen.nl is geen kredietverstrekker, een financieel adviseur of enig ander soort financiële instelling. Wij vergelijken Financiële producten en services om de consument te helpen tijd en geld te besparen.