Geld lenen kost geld
Vergelijk en kies: 2 leningen voor jou

Informatie over kredietverstrekkers

Santander.nl - Santander Consumer Finance S.A.

Adres: Vliegend Hertlaan 77, 3526, KT Utrecht, Nederland

Telefoon: 030 63 88 100

E-mail: klantenservice@santander.nl

Max. jaarlijks kostenpercentage (APR): 13.50%

Looptijd: 1 jaar - 10 jaar

Leeftijd: 18 tot 75

Voorbeeld: Kredietbedrag 2500 €, termijn 72 maanden, rente bedrag 870.21 €, totaal bedrag: 3370.21 €, JKP 10.90%.

Soscredit.nl - Soscredit

Adres: Nederland

Telefoon: -

E-mail: info@soscredit.nl

Max. jaarlijks kostenpercentage (APR): 14%

Looptijd: 3 maanden - 10 jaar

Leeftijd: 18 tot 75

Voorbeeld: Kredietbedrag 2500 €, termijn 72 maanden, rente bedrag 870.21 €, totaal bedrag: 3370.21 €, JKP 10.90%.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een populaire manier om extra geld te lenen voor een specifiek doel, zoals het financieren van een grote uitgave of het opvullen van financiële gaten. Het is een flexibele en betaalbare optie voor veel Nederlandse consumenten.

Voordat je een persoonlijke lening aanvraagt, is het belangrijk om te onderzoeken welke aanbieders er beschikbaar zijn en welke voorwaarden en rentetarieven ze aanbieden. Het is verstandig om meerdere aanbieders te vergelijken om te zorgen dat je de beste deal krijgt.

Een belangrijk voordeel van een persoonlijke lening is de zekerheid van vaste maandelijkse aflossingen en rente. Hierdoor weet je precies wat je maandelijks moet betalen en kun je beter je budget bepalen. Bovendien zijn persoonlijke leningen vaak beschikbaar voor een langere looptijd, wat je de mogelijkheid geeft om de lening in kleinere, haalbare maandelijkse betalingen terug te betalen.

In het algemeen is een persoonlijke lening een handige oplossing voor veel Nederlanders die extra geld nodig hebben voor een specifiek doel. Zorg er echter altijd voor dat je een verantwoordelijke beslissing maakt over het lenen van geld en de juiste voorwaarden uitkiest.

Eisen om een Persoonlijke lening te ontvangen

Om in aanmerking te komen voor een Persoonlijke Lening zijn er enkele vereisten waaraan u moet voldoen:

  • Leeftijd: U moet minimaal 18 jaar en maximaal 75 jaar zijn op het moment van aflossing.
  • Woonplaats: U moet woonachtig zijn in Nederland.
  • Inkomen: U moet een vast inkomen hebben en in staat zijn om de maandelijkse aflossingen te betalen.
  • Bankrekening: U moet beschikken over een Nederlandse bankrekening voor automatische incasso van de aflossingen.
  • Kredietcheck: U moet een geldige identiteit bewijzen en een kredietcheck ondergaan.

Let op: deze vereisten kunnen afwijken afhankelijk van de specifieke lening en de aanbieder. Wij raden u aan om de specifieke voorwaarden te raadplegen voor uw Persoonlijke Lening aanvraag.

Lenen verantwoordelijk

Het lenen van geld is een belangrijke beslissing die u moet nemen wanneer u financiële hulp nodig heeft. Het is echter ook belangrijk om verantwoord te lenen, zodat u niet in de problemen komt en uw financiële situatie niet verergert.

Voordat u geld leent, is het belangrijk om uzelf af te vragen of u het geleende geld echt nodig heeft en of u in staat bent om de lening terug te betalen. Onderzoek verschillende soorten leningen, zoals persoonlijke leningen en doorlopend krediet, en vergelijk de rentetarieven en aflossingsbedragen om de beste optie voor u te vinden.

Zorg er ook voor dat u begrijpt hoeveel u elke maand moet terugbetalen en of deze bedragen binnen uw budget vallen. Het is verstandig om uw uitgaven en inkomsten in kaart te brengen om te zien of u in staat bent om de lening terug te betalen zonder in financiële problemen te raken.

Verder is het belangrijk om uw lening op tijd terug te betalen. Laat niet te lang wachten met de terugbetaling, want dit kan leiden tot hogere rentetarieven en verhoging van de aflossingsbedragen.

Jaarlijks kostenpercentage (Annual Percentage Rate APR)

Het JKP (jaarlijks kostenpercentage) is een totaal kostenplaatje van de lening per jaar, uitgedrukt in het percentage van het geleende bedrag. Het JKP bestaat uit twee delen: een deel kosten voor de aflossing en rente die je jaarlijks betaalt en een deel kosten die je maakt om de lening af te sluiten en overige kosten.  Oftwel de totale kosten die de lening je kost op jaarbasis.

Max. jaarlijks kostenpercentage (APR): 10%. Looptijd: vanaf 62 dagen tot 10 jaar. Voorbeeld: kredietbedrag 2500 €, termijn 72 maanden, rente bedrag 796.00 €, totaal bedrag: 3296.00 €, JKP (APR) 10%.

Geldsnellenen.nl is geen kredietverstrekker, een financieel adviseur of enig ander soort financiële instelling. Wij vergelijken Financiële producten en services om de consument te helpen tijd en geld te besparen.