Geld lenen kost geld
Vergelijk en kies: 1 leningen voor jou

Informatie over kredietverstrekkers

Saldodipje.nl - Saldodipje S.L.

Adres: Calle Pallars, 4 - 8, 25004, Lleida, Spanje

Telefoon: -

E-mail: klantenservice@saldodipje.nl

Max. jaarlijks kostenpercentage (APR): 13.96%

Looptijd: 62 dagen - 1 jaar

Leeftijd: 18 tot 75

Voorbeeld: Kredietbedrag 1100 €, termijn 3 maanden, rente bedrag 17.98 €, totaal bedrag: 1117.98 €, JKP 13.61%.

Minilening

Minileningen zijn kleine, kortlopende leningen die mensen kunnen aanvragen wanneer ze snel geld nodig hebben. Minileningen zijn bedoeld om tijdelijke geldproblemen op te lossen, zoals onverwachte rekeningen of uitgaven, en zijn niet bedoeld als een oplossing voor langere termijn financiële problemen.

Voordat u een minilening aanvraagt, is het belangrijk om de voorwaarden en kosten van de lening zorgvuldig te overwegen. Veel minileningaanbieders vereisen dat u over een vast inkomen beschikt, een bankrekening hebt en in staat bent om de lening op tijd terug te betalen. Het is ook belangrijk om te onderzoeken hoeveel de lening u uiteindelijk zal kosten, aangezien de rente op minileningen vaak hoog is en u eindigt met het betalen van veel meer dan u oorspronkelijk hebt geleend.

Vereisten voor leners

Hieronder vindt u de belangrijkste vereisten voor minilening aanvragers.

  • Leeftijd: Meestal moet u 18 jaar of ouder zijn om in aanmerking te komen voor een minilening.
  • Woonplaats: U moet woonachtig zijn in Nederland om een minilening aan te vragen.
  • Inkomen: U moet over een regelmatig inkomen beschikken om in aanmerking te komen voor een minilening. Dit kan in de vorm van werkloosheidsuitkeringen, salaris of pensioen zijn.
  • Bankrekening: U moet een geldige bankrekening hebben om de minilening te kunnen ontvangen en terugbetalen.
  • BKR registratie: U mag geen negatieve registratie hebben bij het Bureau Krediet Registratie (BKR).

Houd er rekening mee dat elke geldverstrekker zijn eigen vereisten heeft voor het verstrekken van een minilening. Het is altijd verstandig om de vereisten van de geldverstrekker na te gaan voordat u een aanvraag indient.

Hoe minilening ontvangen?

Wilt u een minilening aanvragen? Hier zijn de stappen die u moet volgen:

Bepaal uw leningbehoefte: Bepaal hoeveel geld u nodig heeft en over welke periode u dit geld wilt terugbetalen.

Vergelijk verschillende aanbieders: Er zijn veel verschillende aanbieders van minileningen in Nederland, dus vergelijk de verschillende aanbieders en hun rentepercentages om de beste deal te vinden.

Maak uw aanvraag: Vul het aanvraagformulier in op de website van de aanbieder die u heeft gekozen. Meestal is dit een online formulier dat u binnen enkele minuten kunt invullen.

Wacht op goedkeuring: De aanbieder zal uw aanvraag beoordelen en u zal een beslissing ontvangen binnen enkele uren of enkele dagen.

Geld ontvangen: Als uw aanvraag is goedgekeurd, zult u het geld binnen enkele werkdagen op uw rekening ontvangen.

Houd er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor het terugbetalen van de lening op de afgesproken tijd en dat u extra kosten kunt incasseren als u niet tijdig betaalt. Borrow verantwoordelijk en zorg ervoor dat u uw verplichtingen op tijd nakomt.

Jaarlijks kostenpercentage (Annual Percentage Rate APR)

Het JKP (jaarlijks kostenpercentage) is een totaal kostenplaatje van de lening per jaar, uitgedrukt in het percentage van het geleende bedrag. Het JKP bestaat uit twee delen: een deel kosten voor de aflossing en rente die je jaarlijks betaalt en een deel kosten die je maakt om de lening af te sluiten en overige kosten.  Oftwel de totale kosten die de lening je kost op jaarbasis.

Max. jaarlijks kostenpercentage (APR): 10%. Looptijd: vanaf 62 dagen tot 10 jaar. Voorbeeld: kredietbedrag 2500 €, termijn 72 maanden, rente bedrag 796.00 €, totaal bedrag: 3296.00 €, JKP (APR) 10%.

Geldsnellenen.nl is geen kredietverstrekker, een financieel adviseur of enig ander soort financiële instelling. Wij vergelijken Financiële producten en services om de consument te helpen tijd en geld te besparen.